Velkommen til hjemmesiden for Holmsland

Denne hjemmeside har til formål at give en orientering og information om, hvad der sker på Holmsland. Det er en ny udgave af vores Hjemmeside og vi vil bestræbe os på at få den til at indeholde så mange relevante oplysninger som muligt, uanset om man er bosiddende på Holmsland eller om man er turist, besøgende eller gerne vil vide mere om vores område.

Hjemmesiden drives af Holmsland Sogneforening og foreningen sikrer også vedligeholdelse og opdatering af indholdet. Har du forslag til informationer, som ikke findes, så kontakt os venligst.

Her kan du finde oplysninger om foreninger, offtentlige institutioner, virksomheder og aktiviteter på Holmsland.

Eneste betingelse for optagelse af en virksomhed er, at forretningen drives fra en adresse på Holmsland. Optagelse på siden er gratis.

Hvis du som forening, institution eller virksomhed ikke er med på siden, så klik her.

Bliv medlem af Holmsland Sogneforening

Klik her og se hvordan