Flagallé

Holmsland Sogneforening har flagstænger til både Klostervej og Gammelsogn Kirkevej. De bliver sat op i forbindelse med konfirmationerne i maj og bliver derefter stående hele sommeren.

Der er mulighed for at leje flag til private arrangementer.

Der findes spyd så man kan sætte flag op i egen indkørsel/have eller langs vej til ejendom.

Priser for leje af flag og flagallé:

Medlemmer Ikke medlemmer
Klostervej
(opstillet og nedtaget)
700,00 kr. 800,00 kr.
Gammelsogn Kirkevej
(opstillet og nedtaget)
500,00 kr. 600,00 kr.
Enkelt flag 40,00 kr. 50,00 kr.
Mindstepris 100,00 kr. 100,00 kr.

Bemærk ændrede priser!

Leje af flag sker ved henvendelse til Bent Poulsen tlf. 51268723

Det er frivillige som sætter flagene op, de gør et godt stykke arbejde. Men de kunne godt bruge nogle flere til at hjælpe.

Så hvis du kan tænke dig, at være en del af holdet omkring det hyggelige arbejde, så henvend dig venligst til Bent Poulsen tlf.51268723

April 2014.

Så har flagstængerne fået en gang malig eller rettere de er blevet rengjort-slebet-grundet og malet 2 gange. Et stort arbejde.

Og der er sat flagstænger op forbi Nordmarken hen til chikanen på Røjklitvej.